Nihola Posterbike

Omschrijving

De Nihola Posterbike is een aantrekkelijk nieuw platform voor buitenreclame in de stad. Het combineert de behendige rijkwaliteiten van de Nihola bakfietsen met de mogelijkheid om te adverteren en promotiemateriaal te vervoeren.

Steden rijden vol met taxi's, bussen en vrachtwagens die reclame maken. Deze reclame-platformen zijn niet alleen duur en verbijsterend, ze worden ook geassocieerd met milieuvervuiling, lawaai en stress. In tegenstelling hiermee, is de Nihola reclame bakfiets een ongewone blikvanger: licht, wendbaar en veilig, het verkondigt uw boodschap over straten en pleinen, zonder het publiek te storen - met het milieuvriendelijke als bonus. De Posterbike is een reclame-middel bestemd om het imago van de stad te veranderen. De producten en diensten die het promoot profiteren van de associatie met de ecologische waarden, mobiliteit, plezier, innovatie en onconventionaliteit van de Posterbike zelf. 

Het fundamentele technische verschil tussen de Nihola en Posterbike is de grootte van de cilindrische transportdoos, die op het frame tussen de twee voorste wielen gemonteerd is. De transportcilinder van de Posterbike is verticaal verlengd, teneinde een meer zichtbaar reclame-platform te hebben, vergelijkbaar met een klein reclamezuil. De cilinder kan drie A1-formaat posters weergeven. Achter de deur van de cilinder vind je een ruimte waarin je tot 100 kg  promotiemateriaal kunt laden. De cilinder belemmert geenszins het zicht van de bestuurder. De Posterbike biedt dezelfde stabiele, maar wendbare prestaties cfr. de andere Nihola fietsen.