Website wordt afgebouwd

Beste bezoeker,

Deze website wordt niet meer Bijgewerkt. Vanaf eind augustus 2020 gaan we compleet voor de nieuwe website.

Informatie in dit gedeelte is niet altijd meer up to date.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

UPDATE 24/03

De fietsensector kreeg groen licht om dringende herstellingen uit te voeren. Ook wij gaan hier op in om te zorgen dat alles essentiële verplaatsingen kunnen gegarandeerd worden!

Let wel, enkel op afspraak en enkel voor dringende herstellingen!

Alle voorzorgsmaatregelen betreffende corona worden uiteraard gerespecteerd!

90295965_3050246825005560_8393308639842009088_o

Studentenfiets online huren!

Studentenfiets huren? Vanaf vandaag kan dit allemaal online. Gelieve wel rekening te houden met 2 werkdagen tussen datum online-reservatie en afhaling!

Elektrisch leren fietsen

U overweegt een elektrische fiets maar bent een leek op dat vlak? Dan is deze les zeker iets voor u!

Fietsherstel

Bij Mobiel kan u terecht voor de meest courante herstellingen aan uw fiets.

Nieuws

Mobiel is officiële verdeler van de Nihola driewieler bakfietsen. U kan enkele modellen testen (zoals de Family, de elektrische 4.0 en een Flex) en bij ons bestellen.

bicycle-668764_1920
logo

Iedereen op de fiets!

Wij organiseren dag in dag uit verschillende activiteiten en innoverende diensten die het fietsgebruik promoten, de fietscultuur stimuleren en het fietsen makkelijker maken.

Met ons aanbod bieden we enerzijds een antwoord op mobiliteitsvraagstukken in Kortrijk en anderzijds extra troeven voor het toerisme in de Leiestreek.

Het fietsgebruik promoten

We hebben een uitgebreid aanbod huurfietsen en knappen oude fietsen op tot kwaliteitsvolle tweedehands fietsen die we opnieuw verkopen.

Met onze verschillende toeristische en educatieve activiteiten willen we de fietscultuur in onze regio en ver daarbuiten stimuleren.

Aangenaam fietsen in Kortrijk

We bieden waardevolle diensten en infrastructuur aan zoals het fietspunt, een bewaakte fietsenstalling, openbare fietspompen en nog veel meer.

Studenten kunnen een studentenfiets huren, bedrijven een bedrijfsfiets, pendelaars een Blue-bike. Er zijn fietsen voor mindervaliden, ouders met jonge kinderen, transportfietsen, fietsen voor feesten, etc.