INFOFG-003

Fietsgids Oost-Vlaanderen - € 14,95

INFOFG-004

Vlaanderen Fietsroute - € 15,25

INFOFG-005

LF1 Noordzeeroute - € 13,50

(Den Haag NL) - Brugge - Diksmuide - (Boulogne F) De route volgt in hoofdzaak de kustlijn tussen Den Haag en Boulogne sur Mer. Rustige binnenwegen en vrijliggende fietspaden leiden je door schilderachtige stadjes, badplaatsen en oude vissersdorpen. De Noordzeeroute start in de Hollandse duinen en voert je door de Zeeuwse delta, de Vlaamse polders, langs het Franse houtland, over de heuvels van Artesië tot aan de witte krijtkust van le Boulonnais.

INFOFG-006

Vlaanderen fietsroute derde uitgave - € 12,75

Vlaanderen rond: Oostelijke route van Brugge naar Thorn, Zuidelijke route van Thorn naar Riemst, Westelijke route van Riemst naar Vleteren en Noordelijke route van Vleteren terug naar Brugge. De topogids Vlaanderen fietsroute bevat: - een overzichtskaart van de Vlaanderen fietsroute - 61 gedetailleerde topografische kaarten (schaal 1:50.000) met intekening van de Vlaanderen fietsroute en dwarsverbindingen. - Stadsplattegronden van Brugge, Gent, Lier, Tongeren, Leuven, Kortrijk, Ieper en Diksmuide. - Adressen van Touristische informatiekantoren en fietsvriendelijke overnachtingsadressen langs de route zoals hotels, gastenkamers, campings, trekkershutten en jeugdherbergen.

INFOFG-007

De sterkste fietskaart van Vlaanderen - € 10,00

De Sterkste Fietskaart van Vlaanderen bevat alle officiële gegevens van Toerisme Vlaanderen en overziet alle fietsmogelijkheden van heel Vlaanderen en een groot deel van Zuid-Nederland. Aangepast aan de nieuwe knooppunten!