Activiteiten

Wat is er nu leuker dan op een zonnige dag een fietstochtje te maken? Lekker ontspannen en genieten van de rust en de natuur. 

Wie er met vrienden, familie of collega's op uit wil met de fiets, kan bij Mobiel een volledig uitgewerkt fietsarrangement boeken. Je kan bv. kiezen voor een thematocht in de regio, een steegjessteptocht, of een volledig op maat gemaakte daguitstap.

Fietsschool Kortrijk

Mobiel zoekt het niet alleen in de toeristische sector. Ook aan fietseducatie schenken we veel aandacht. Kan jij je voorstellen dat je niet kan fietsen? Wellicht niet, maar toch zijn er nog veel volwassenen die het fietsen niet goed of helemaal niet onder de knie hebben. Voor hen organiseren wij jaarlijks meerdere cursussen "Leren fietsen". Dergelijke cursussen kunnen wij ook voor groepen op verplaatsing geven.

Herstelcursus

Zou je graag zelf wat meer aan je fiets sleutelen, maar lukt dit nog niet zo vlot? Dan hebben wij de oplossing voor alle fietsdoe-het-zelvers (heren én dames). Het ganse jaar door organiseren wij herstelcursussen die je theoretisch en praktisch inzicht bijbrengen over fietsherstel. Een aanrader voor iedereen die er voortaan zorgeloos met de fiets wil op uit trekken!

Voor leuke fietsactiviteiten moet je dus bij Mobiel zijn!